Fatih Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Çağımızda geliştirilen bilgi beceri ve tekniklerin etkin kullanımını sağlayarak, Milli Eğitim sistemi içinde çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye ulaşan kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yasa, yönetmelik ve diğer mevzuata uygun olarak eğitimci aile işbirliği içinde eğitim ve öğretim kurumlarında gerekli çalışmaların yapılarak bütün bireylerin rehberlik hizmetlerinden yararlanmasını sağlamak ve eğitim hizmetlerindeki kalitenin arttırılmasının desteklemek

Başarılar:

Saatler: 08.30-12.30 / 13.00-17.00
Isınma: Merkezi Sistem Doğalgaz Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(212) 533 86 88

WEB - https://fatihram.meb.k12.tr

Adres - Süleymaniye Mah. Prof. Ümit Yaşar Doğanay Sok. No3 Fatih/İSTANBUL

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Okulumuz İstanbul´un fethinden sonra Beyazıt Mektebi olarak açılmıştır. 1923 yılında yıkılarak yeniden yaptırılarak adı da Beyazıt Kız Mektebi olarak değiştirilmiştir. Daha sonra 1949 yılında Vezneciler İlkokulu adı verilmiştir.1980 yılından itibaren de Vezneciler İşitme Engelliler İlköğretim Okulu olarak hizmet vermiş olup 02.02.2015 tarihinden itibaren de Fatih Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak hizmet vermektedir.

Adres - Süleymaniye Mah. Prof. Ümit Yaşar Doğanay Sok. No3 Fatih/İSTANBUL

Ulaşım Yenikapı-Hacıosman Metro hattı üzerindeki İstanbul Üniversitesi Vezneciler durağına 200 metre mesafededir. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi karşısında Beyazıt Ford Otosan İlkokulu bahçesinde yer almaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 Km